Κούμαν: «Καλό είναι να χάσει η Ατλέτικο»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα Ρόνλαντ Κούμαν μίλησε για το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας ότι θέλει ήττα των "ροχιμπλάνκος".

Κούμαν: «Καλό είναι να χάσει η Ατλέτικο»

Τη Λεβάντε αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα και ο Ρόναλντ Κούμαν παραχώρησε συνέντευξη για το παιχνίδι της ομάδας του. Ο Ολλανδός προπονητής, ωστόσο έχει στο μυαλό του ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε άλλα παιχνίδια, πρέπει πρώτα να κερδίζουμε τα δικά μας. Κοιτώντας όμως την βαθμολογία, είναι καλύτερο να χάσει η Ατλέτικο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Καταλανών.

Όσον αφορά στα αρνητικά αποτελέσματα της Μπαρτσελόνα ο Κούμαν είπε: «Στα παιχνίδια δημιουργούμε ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες. Το να πιάσουμε πάτο είναι χειρότερο από εκεί που είμαστε. Παίξαμε καλά κόντρα στη Γιουβέντους. Αν βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες, θα κερδίζουμε τα παιχνίδια», σχολίασε ο Ολλανδός τεχνικός.

Ακόμη ο Κούμαν μίλησε για τα λάθη των ποδοσφαιριστών και ότι είναι κάτι που θα πρέπει να το συζητούν. «Στηρίζω και σέβομαι τους συμπαίκτες μου, αλλά αν γίνονται λάθη πρέπει να τα λέμε. Δεν σκοτώνω τους ποδοσφαιριστές μου. Βγήκε ότι οι παίκτες στα αποδυτήρια ήθελαν άλλο σύστημα, δεν ισχύει, γιατί θα το ήξερα».

Ακόμη μίλησε για το ασταθές περιβάλλον της Μπαρτσελόνα λέγοντας: «Είναι δύσκολο να εξηγήσεις γιατί έχασες από την Κάντιθ και την Χετάφε. Η κατάσταση είναι περίπλοκη, δεν υπάρχει οικονομική ασφάλεια, θα προκύψει νέος πρόεδρος τον Ιανουάριο. Δεν υπάρχουν πολλά ασφαλή πράγματα στην ομάδα και μας επηρεάζει».