Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Όταν λένε είναι απίθανο… εμφανίζομαι εγώ»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για την καταπληκτική φόρμα που βρίσκεται και την κατάσταση στη Μίλαν

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Όταν λένε είναι απίθανο… εμφανίζομαι εγώ»

Συνέντευξη στο BBC έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που για εκατομμυριοστή φορά… αποθέωσε τον εαυτό του. Ο Σουηδός στράικερ μίλησε για τα κατορθώματά του στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει το 39ο έτος της ηλικίας του με αποτέλεσμα να οδηγεί τη Μίλαν στον δρόμο των επιτυχιών μετά από χρόνια.

«Θα συνεχίσω μέχρι να μην μπορώ να κάνω αυτά τα πράγματα. Θα πρέπει να μείνω σε καλή φυσική κατάσταση και όλα θα λυθούν» ανέφερε αρχικά ο Ζλάταν για να συμπληρώσει: «Είμαστε σε καταπληκτική φόρμα, τα πάμε πολύ καλά. Όμως δεν έχουμε κερδίσει κάτι ακόμη. Πρέπει να το έχουμε αυτό στο μυαλό μας.

Τέλος, ο υποστήριξε ότι εμφανίζεται πάντα σε μία δύσκολη και απίθανη κατάσταση και αυτό είναι κάτι που τον κάνει να νιώθει ζωντανός: «Την πρώτη φορά που ήρθα στη Μίλαν, ήρθα σε μία ομάδα που πάλευε για τον τίτλο.

Τη δεύτερη ήταν μία κατάσταση που η ομάδα έπρεπε να επιστρέψει στην κορυφή, όπου ανήκει. Είναι μία διαφορετική πρόκληση, που μου αρέσει, γιατί όταν λένε ότι είναι δύσκολο και απίθανο τότε εμφανίζομαι. Έτσι, νιώθω ζωντανός»!