Εκνευρίστηκε ο Νεϊμάρ που δεν είναι στους τρεις υποψήφιους για το βραβείο «The Best»

Ο Νεϊμάρ με μία σειρά ειρωνικών αναρτήσεων έδειξε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην τελική τριάδα των υποψήφιων, για το βραβείο του «καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2020» της FIFA.

Εκνευρίστηκε ο Νεϊμάρ που δεν είναι στους τρεις υποψήφιους για το βραβείο «The Best»

Δεν το πήρε αψήφιστα ο Νεϊμάρ, το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην τελική τριάδα των υποψήφιων, για το βραβείο του «καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2020» της Fifa. Οι τρεις επιλαχόντες, έτσι όπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αλλά ο Βραζιλιάνος πίστευε πως θα άξιζε μία θέση στην τελική τριάδα για το βραβείο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο για το 2020.

Βραβείο «The Best»: Αυτοί είναι οι τρεις τελικοί υποψήφιοι (pics)

Ο Νεϊμάρ, που ήταν βέβαια στις αρχικές υποψηφιότητες μαζί με άλλους δέκα ποδοσφαιριστές, αντέδρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Twitter και με μηνύματα, κάπως… ειρωνικά, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, γράφοντας πως δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά τενίστας, μπασκετμπολίστας και... gamer.

Στην πρώτη ανάρτηση έγραψε: «Επειδή το τένις δεν μου πήγε, πήγα στο μπάσκετ» και στη συνέχεια: «Τώρα έφυγα από το μπάσκετ και έγινα gamer». Από κοντά και ο πατέρας του, ο οποίος βλέποντας εκτός διεκδίκησης του βραβείου τον γιο του, θέλησε να τον υπερασπιστεί αναφέροντας: «Για εμάς θα είσαι πάντα ο καλύτερος στον κόσμο, στο καλύτερο πρωτάθλημα, στην καλύτερη ομάδα...».