Ιμπραΐμοβιτς: «Ο τραυματισμός μου έδωσε κίνητρο»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και τόνισε ότι ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο ήταν το νέο κίνητρο που απέκτησε.

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο τραυματισμός μου έδωσε κίνητρο»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι αναμφίβολα ο παίκτης που έχει «κλέψει την παράσταση» στη Serie A. Ο Σουηδός σούπερ σταρ σαν να έχει πιει ελιξίριο νεότητας στα 39 του έχει ήδη σημειώσει 10 τέρματα κι έχει πάρει από το χέρι τη Μίλαν και την κρατάει στην κορυφή.

Ο άσος των «ροσονέρι» παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και τόνισε ότι ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο ήταν το νέο κίνητρο που απέκτησε. «Μετά το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, είπα στον εαυτό μου ότι θα παίξω όσο μπορώ. Σ’ αυτό το επίπεδο πάντως το σημαντικό είναι η απόδοση, εάν η απόδοση συνδυάζεται με αποτέλεσμα τότε όλα κυλούν καλά. Αν σταματήσει αυτό τότε θα έρθει κάποιος άλλος και θα πάρει τη θέση σου», τόνισε αρχικά ο Ιμπραΐμοβιτς και πρόσθεσε:

«Μου αρέσει η πίεση. Δεν θέλω να είμαι εδώ εξαιτίας όσων έχω κάνει στο παρελθόν. Είμαι εδώ λόγω των όσων κάνω σήμερα. Γι 'αυτό προσπαθώ κάθε μέρα. Θα συνεχίσω μέχρι να μην μπορώ να κάνω αυτά τα πράγματα πια».

Ο Σουηδός σούπερ σταρ πάντως παραδέχθηκε ότι ομάδα του είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά τόνισε ότι δεν έοχυν πετύχει τίποτα ακόμα: «Είμαστε σε μία απίστευτη φόρμα, ακόμα όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Πρέπει να το έχουμε κατά νου».