Βλάνταν Ίβιτς: Προπονητής του μήνα στην Championship (pic)

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναδείχθηκε προπονητής του μήνα στην Championship. Ο τεχνικός της Γουότφορντ ξεπέρασε για τον Νοέμβριο τους Ντάνιελ Φάρκ (Νόριτς), Ντιν Χόλντεν (Μπρίστολ Σίτι) και Τόνι Μόουμπρέι (Μπλάκμπερν).

Βλάνταν Ίβιτς: Προπονητής του μήνα στην Championship (pic)

Προπονητής του μήνα στην Championship ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο προπονητής της Γουότφορντ πήρε το βραβείο του σήμερα και έκανε δηλώσεις για το γεγονός πως τον Νοέμβριο αναδείχθηκε ο κόουτς του μήνα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ξεπέρασε τους Ντάνιελ Φάρκ (Νόριτς), Ντιν Χόλντεν (Μπρίστολ Σίτι) και Τόνι Μόουμπρέι (Μπλάκμπερν).

«Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Αυτό είναι έργο και των παικτών μου, αφού χωρίς αυτούς είναι αδύνατο να αναδειχθώ προπονητής του μήνα», δήλωσε ο Ίβιτς, ο οποίος είχε το Νοέμβριο τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με τη Γουότφορντ.

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το προπονητικό προσωπικό που συνεργάστηκε μαζί μου σε αυτήν την πραγματικά δυνατή περίοδο και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τώρα», συμπλήρωσε ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος δεν έδειξε να στέκεται σε έναν αγώνα από αυτούς που έδωσε η ομάδα του μέσα στον Νοέμβριο.

«Δεν μπορώ να επιλέξω ένα παιχνίδι, γιατί είχαμε πολλούς αγώνες όπου έπρεπε να επιβιώσουμε για να κερδίσουμε, όπως για παράδειγμα με αντίπαλο την Κόβεντρι και την Στόουκ. Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια είναι μια ξεχωριστή ιστορία», τόνισε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Η Γουότφορντ είναι 3η στη βαθμολογία με 30 βαθμούς μετά 17 ματς, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νόριτς και 3 από την Μπόρνμουθ.