Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δυσφορία για τις εμμονές του Γιώργου Δώνη

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Γιώργο Δώνη που την Πέμπτη (10/12) δίνει… «τελικό» με τη Σίβασπορ για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δυσφορία για τις εμμονές του Γιώργου Δώνη

Βαρύ φαίνεται να είναι το κλίμα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Γιώργο Δώνη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έγκυρη ισραηλινή ιστοσελίδα one.co.il. Η νέα ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 3-2 από την Ασντόντ -αν και προηγήθηκε με 2-1 – έριξε την «ομάδα του λαού» στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας 3 νίκες σε 8 ματς (3-3-2).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η one.co.il,υπάρχει δυσφορία από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι αν και έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε η ομάδα, εν τούτοις έχουν παραγκωνιστεί από τον Έλληνα τεχνικό με τον Δώνη-ο οποίος όπως τονίζεται σχετικά χρησιμοποιεί 12-13 παίκτες- ενώ συμπληρώνεται πως δεν έχουν δοθεί ευκαιρίες στα ταλέντα της Μακάμπι.

Η Μακάμπι παίζει την Πέμπτη (10/12) με τη Σίβασπορ και χρειάζεται έναν βαθμό για να σφραγίσει την συμμετοχή της στη φάση των «32» του Europa League. Είναι σαφές πως το αποτέλεσμα θα κρίνει εν πολλοίς και το μέλλον του Γιώργου Δώνη στην ομάδα του Ισραήλ. Αν εξασφαλίσει την πρόκριση θα πάρει… παράταση, αλλά στο ενδεχόμενο που δεν θα καταφέρει τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα γι αυτόν.