Κούτρης: Επιστροφή στη δράση μετά από 290 μέρες

Ο Λεονάρντο Κούτρης άφησε πίσω του τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα της Φορτούνα Ντίσελντορφ κόντρα στην αντίστοιχη της Σάλκε.

Κούτρης: Επιστροφή στη δράση μετά από 290 μέρες

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Λεονάρντο Κούτρης προπονείται κανονικά με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Έλληνας μπακ την Παρασκευή ήταν στον πάγκο της ομάδας του στο παιχνίδι με τη Ντάρμσταντ.

Τη Δευτέρα, ωστόσο αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από 290 ημέρες. Ήταν 21 Φεβρουαρίου του 2020 όταν ο Κούτρης έπαιξε για τελευταία φορά. Στο παιχνίδι της Μαγιόρκα με την Μπέτις (3-3) είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και τη Δευτέρα αγωνίστηκε ξανά.

Ο "Λεό" έπαιξε στο ματς της δεύτερης ομάδας τη Φορτούνα Ντίσελντορφ με την αντίστοιχη της Σάλκε. Αγωνίστηκε για 75 λεπτά στο παιχνίδι που η Φορτούνα γνώρισε την ήττα με 1-0, αλλά ελάχιστη σημασία έχει το σκορ. Το σημαντικό είναι ότι ο Λεονάρντο Κούτρης γύρισε ξανά στη δράση και άφησε πίσω του έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Γερμανών ο Κούτρης είχε αρκετά καλή απόδοση στο ματς με δεδομένο ότι έπαιξε για πρώτη φορά μετά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κούτρης τόνισε ότι δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα του.

«Είναι μία ξεχωριστή μέρα. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Θα χρειαστώ τρία με τέσσερα παιχνίδια για να βρω ρυθμό.

Εδώ και ένα μήνα προπονούμαι, αλλά τα παιχνίδια είναι κάτι διαφορετικό. Έπαιξα 75 λεπτά, αλλά θα άντεχα και για 90. Όμως, ο προπονητής ξέρει καλύτερα πως θα με χρησιμοποιήσει», ανέφερε ο Έλληνας μπακ που έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Φορτούνα.