Τζάκσον Μαρτίνες: Αποχωρεί από την ενεργό δράση (pic)

Ο Τζάκσον Μαρτίνες αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο 34χρονος Κολομβιανός επιθετικός την τελευταία διετία ήταν στην Πορτογαλία και έπαιζε στην Πορτιμονένσε.

Τζάκσον Μαρτίνες: Αποχωρεί από την ενεργό δράση (pic)

Τέλος στην καριέρα του στα 34 αποφάσισε να βάλει ο Τζάκσον Μαρτίνες, σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του. Ο Κολομβιανός επιθετικός αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Πορτογαλία με την Πορτιμονένσε έχοντας 12 γκολ σε 54 εμφανίσεις.

Φυσικά έκανε όνομα και καριέρα με την φανέλα της Πόρτο, όπου την τριετία 2012-2015 είχε 92 γκολ σε 136 εμφανίσεις.

Έτσι το το 2015 η Ατλέτικο Μαδρίτης τον αγόρασε με 35 εκατ. ευρώ αλλά στους Ισπανούς δεν έπιασε αφού είχε μόλις 3 γκολ σε 22 εμφανίσεις.

Έτσι τον χειμώνα του 2016 πωλήθηκε για 42 εκατ. ευρώ στην κινεζική Γκουανγκζού Εβεργκράντε, αλλά εκεί σοβαροί τραυματισμοί τον πήγαν πίσω και ουσιαστικά έβαλαν τέλος στην καριέρα.

Επέστρεψε στην Πορτογαλία την τελευταία διετία όπου έπαιζε με τη φανέλα της Πορτιμονένσε. Ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει κάτι, αλλά ραδιοφωνικός σταθμός στην πατρίδα του ανέφερε πως ο Τζάκσον Μαρτίνες έχει πάρει την απόφασή του και στα 34 του χρόνια θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Μαρτίνες είχε 40 συμμετοχές και 9 γκολ με την εθνική Κολομβίας συμμετέχοντας και στο Μουντιάλ του 2014.