Άντερλεχτ: Προς αποχώρηση ο Βράνιες τον Ιανουάριο

Η Άντερλεχτ θέλει να ενισχυθεί με πέντε μεταγραφές τον Ιανουάριο και θέλει να εξοικονομήσει 4,5 εκ. ευρώ, είτε πωλώντας παίκτες είτε αφήνοντάς τους ελεύθερους. Ψηλά στη λίστα και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Άντερλεχτ: Προς αποχώρηση ο Βράνιες τον Ιανουάριο

Ο Όγκνιεν Βράνιες αποτελεί ξένο σώμα στην Άντερλεχτ και μάλιστα όπως αναφέρουν οι Βέλγοι, τον Ιανουάριο, δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Πέτερ Βερμπέκε αποκάλυψε σε δημοσιογράφους της εφημερίδας «La Capitale», πως θέλουν στην βελγική ομάδα να προχωρήσουν σε πέντε μεταγραφικές κινήσεις την περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά θα πρέπει να εξοικονομήσουν λεφτά και να αφήσουν ελεύθερους παίκτες με μεγάλα συμβόλαια ή ακόμα και να τους πουλήσει με κανονική μεταγραφή.

Στη λίστα προς αποχώρηση-πώληση βρίσκονται παίκτες όπως οι Ζακαριά Μπακαλί, Μπουμπακάρ Σανέ, Αντόνιο Μίλιτς και φυσικά ο Όγκνιεν Βράνιες. Η Άντερλεχτ ψάχνει ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Πέτερ Βερμπέκε μάλιστα ξεκαθάρισε πως η Άντερλεχτ δεν σκοπεύει να παραχωρήσει κάποιον από αυτούς τους παίκτες με τη μορφή δανεισμού, καθώς θέλει άμεσα χρήματα.