Μπαλοτέλι: Πάει Μόντσα, στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας

Στην δεύτερης κατηγορίας Μόντσα, ιδιοκτησίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριο Μπαλοτέλι

Μπαλοτέλι: Πάει Μόντσα, στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας

Όσο ταλέντο είχε, τόσο «μυαλό» του έλειπε του Μάριο Μπαλοτέλι. Παίκτης που θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ περισσότερα στην καριέρα του, αλλά έφθασε στα 30 του χρόνια να βρίσκεται στα αζήτητα και εν τέλει να του βρίσκει δουλειά ο πρώην εργοδότης του, Σίλβιο Μπελουσκόνι.

Ο Ιταλός στράικερ είχε μείνει χωρίς ομάδα στο ξεκίνημα της περιόδου και χάρη στις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο «Καβαλιέρε» τον κάλεσε για να παίξει από τον επόμενο Ιανουάριο στην Μόντσα, της οποίας είναι ο ιδιοκτήτης. Εκεί, ο Μπερλουσκόνι αναβιώνει τις παλιές καλές ημέρες της Μίλαν, αφού έχει ορίσει διευθύνοντα σύμβουλο τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Στο αγωνιστικό πεδίο, ο Μπαλοτέλι που προέρχεται από μία ακόμα υποτονική σεζόν στην Μπρέσια, όπου την περασμένη περίοδο πέτυχε πέντε γκολ, θα έχει στο πλευρό του έναν πρώην συμπαίκτη του στη Μίλαν, τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Έναν ακόμα παίκτη υψηλών προδιαγραφών που «έχασε τον βηματισμό του» και έφθασε και αυτός να βρίσκει καταφύγιο στην Μόντσα, στο «παρεάκι» των πρώην «ροσονέρο», οι οποίοι θα επιδιώξουν να διεκδικήσουν την άνοδο στην Serie Α.