«Όχι» της Ρίο Άβε για τον Ματέους Ρέις

Η Ρίο Άβε απέρριψε την πρώτη πρόταση που της έκανε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Ματέους Ρέις.

«Όχι» της Ρίο Άβε για τον Ματέους Ρέις

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ματέους Ρέις αναζωπυρώνεται ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Τον Βραζιλιάνο μπακ τον ήθελαν διακαώς οι Πειραιώτες, αλλά δεν είχαν καταφέρει να βγάλουν άκρη με τη Ρίο Άβε, η οποία από τότε τον έχει στο… ψυγείο με τον ποδοσφαιριστή να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της.

Ο Ματέους Ρέις παραμένει στο… στόχαστρο των Πειραιωτών, όμως, στο κόλπο έχει μπει πολύ γερά και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όλες αυτές τις ημέρες οι Πορτογάλοι μιλούν για το ζωηρό και πολύ σοβαρό ενδιαφέρον των "λιονταριών" που θέλουν να πάρουν τον παίκτη τον Ιανουάριο, ενώ προσπαθούν να προλάβουν και τον Ολυμπιακό.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία θέλουν τη Σπόρτινγκ να κατέθεσε την πρόταση της στη Ρίο Άβε, αλλά αυτή την απέρριψε. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων τα "λιοντάρια" πρόσφεραν 500.000 ευρώ στη Ρίο και αντάλλαγμα τον επιθετικό Λουίς Φελίπε.

Η σκληρή στις διαπραγματεύσεις, Ρίο Άβε απάντησε αρνητικά στην παραπάνω πρόταση που της έγινε. Η άρνηση της δεν αφορά στο ποσό, αλλά στο αντάλλαγμα, αφού δεν θέλουν τον Λουίς Φελίπε. Επίσης και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να αρνήθηκε αυτή τη μετακίνηση και διαμήνυσε ότι προτιμάει να μείνει στο "Αλβαλάδε".