Ο Μπανανά βρήκε ομάδα στην Ιορδανία

Ο Γιάγια Μπανανά ταξίδεψε στην Ιορδανία και διαπραγματεύεται με την Σαμπάμπ Αλ Ορντόν, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Μπανανά βρήκε ομάδα στην Ιορδανία

Πριν ένα χρόνο ο Γιάγια Μπανανά έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και από τότε βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας. Συγκεκριμένα ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός έμενε ελεύθερος από τους Πειραιώτες τον Δεκέμβριο του 2019.

Η ποδοσφαιρική του ανεργία φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της, αφού ο Γιάγια Μπανανά βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Συγκεκριμένα ο 29χρονος αμυντικός βρίσκεται στην Ιορδανία προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους της Σαμπάμπ Αλ Ορντόν.

Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για προχωρημένη διαπραγμάτευση. Ο Μπανανά θέλει πολύ να βρει ξανά ομάδα και να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά από την άλλη θέλει και η πρόταση που θα του γίνει να τον ικανοποιεί.

Η κρούση που του έχει γίνει από την ομάδα της Ιορδανίας φαίνεται ότι τον έχει ικανοποιήσει και ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να πει το "ναι" και να αγωνιστεί ξανά. Θυμίζουμε ότι τον Μπανανά τον απέκτησε ο Ολυμπιακός τον Ιούλιο του 2017 από τον Πλατανιά και στη συνέχεια τον παραχώρησε για δύο χρόνια δανεικό στον Πανιώνιο. Με την ερυθρόλευκη φανέλα δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στη Σοσό.