Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα έχει… 750 γκολ (vid)!

Σε 18 χρόνια καριέρας ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σημειώσει 750 γκολ και όλα συμπεριλαμβάνονται σε ένα βίντεο, που δείχνει και την εξέλιξή του ως ποδοσφαιριστή

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα έχει… 750 γκολ (vid)!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρείται από πολλούς, ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη με αρκετούς βέβαια να τον αγαπούν, αλλά και να τον αμφισβητούν.

Ο Πορτογάλος αστέρας πρωταγωνιστεί τόσο με την εθνική ομάδα της χώρας του όσο και με όλους τους συλλόγους που έχει παίξει.

Οι τίτλοι που έχει το δείχνουν, καθώς έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα.

Ο 35χρονος επιθετικός, ωστόσο πέτυχε ακόμα ένα επίτευγμα στην τεράστια καριέρα του, καθώς έφτασε τα 750 γκολ.

Συγκεκριμένα, το τέρμα που σημείωσε στο 57ο λεπτό του αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, ήταν το 750ο της πορείας του στους αγωνιστικούς χώρους με όλες τις ομάδες που έχει παίξει.

Όλα τα γκολ που έχει σημειώσει ο Πορτογάλος σταρ συγκεντρώθηκαν σε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει παράλληλα και την εξέλιξή του ως ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, σε διάρκειας μίας ώρας και 27 λεπτών, υπάρχει κάθε στιγμή που ο έμπειρος άσος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με κάθε φανέλα που φόρεσε.

Μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια που αγωνίζεται, μέτρησε: 5 γκολ με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, 118 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 450 με την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ μέχρι στιγμής έχει 102 με την εθνική Πορτογαλίας και 75 με τη Γιουβέντους.

Ασφαλώς μια… μηχανή των γκολ, ένας παίκτης, που παρά τον χαρακτήρα του και την εικόνα του έξω από τα γήπεδα, αποτελεί ένα υπόδειγμα δουλειάς και προσπάθειας.