Το τελευταίο μήνυμα του Ντιέγκο Μαραντόνα για τον 7χρονο γιο του: «Να φροντίσετε τον άγγελό μου...»

Eκπομπή τηλεοπτικού δικτύου της Αργεντινής αποκάλυψε το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε ο Ντιέγκο Μαραντόνα λίγο πριν το θάνατο του στον 7χρονο γιο του Ντιέγκο Φερνάντο

Το τελευταίο μήνυμα του Ντιέγκο Μαραντόνα για τον 7χρονο γιο του: «Να φροντίσετε τον άγγελό μου...»

Ενώ όλη η φίλαθλη (κι όχι μόνο...) κοινή γνώμη κρατά την ανάσα της ενόψει της αποσαφήνισης των αιτιών θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα η συλλογή στοιχείων αναφορικά με τις τελευταίες ημέρες του εν ζωή έχει καταστεί «κυνήγι θησαυρού».

Σ' αυτό συμμετείχε η εκπομπή του Αργεντίνικου τηλεοπτικού δικτύου America TV, Segredos Verdaderos («Αληθινά Μυστικά») φέρνοντας στο προσκήνιο το ηχητικό μήνυμα του εκλιπόντα Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου με παραλήπτη τον 7χρονο γιο του, Ντιέγκο Φερνάντο, καρπό της σχέσης του με την πρώην σύντροφο του Βερόνικα Οχέντα.

«Αγγελιαφόρος» του μηνύματος ο τωρινός φίλος της Βερόνικα κι όπως ακούστηκε στην εκπομπή ο «πίμπε ντ' όρο» νοιαζόταν για τον 7χρονο:

«Γεια σου Μάριο είμαι ο Ντιέγκο. Ξέρω πως θα το βρεις απίθανο, αλλά βλέπω καλά τη Βερόνικα. Μου είπε πως είναι μαζί σου. Να την προσέχεις. Θέλω να φροντίσετε τον άγγελό μου που δε μοιάζει με κανέναν. Έχω πολλά παιδιά, αλλά αυτός θα μου βγάλει την τελευταία γκρίζα τρίχα από το κεφάλι μου. Πολλές αγκαλιές».