Μίλαν: Στο στόχαστρο των «ροσονέρι» ο Γιόβιτς!

Σενάρια από την Ισπανία αναφέρουν πως η Μίλαν εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς. 

Μίλαν: Στο στόχαστρο των «ροσονέρι» ο Γιόβιτς!

Η πορεία της Μίλαν στη Serie A την εφετινή σεζόν, αποτελεί αδιαμφησβήτητα την καλύτερη των τελευταίων χρόνων. Η ομάδα του Μιλάνο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν στέκεται μόνο εκεί, καθώς θέλει να συνεχίσει μέχρι το φινάλε την ξέφρενη πορεία της.

Και αυτό γιατί οι άνθρωποι του κλαμπ εξετάζουν από τώρα το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Η Μίλαν σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς από την Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Todofichajes».

Οι «ροσονέρι» θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους έναν επιθετικό, ως αναπληρωματικό του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, με τον Σέρβο στράικερ των «μερένγκες» να αποτελεί την πρώτη τους επιλογή.

Ο Γιόβιτς έχει πετύχει μόλις δύο τέρματα σε 32 εμφανίσεις με την φανέλα της Ρεάλ από όταν αποκτήθηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ, το 2019.

Ωστόσο, δεν αποτελεί βασικό κομμάτι των πλάνων του Ζινεντίν Ζιντάν κι αναμένεται να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα στο προσεχές μέλλον, με την Μίλαν να… καραδοκεί.