Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο Σέρχι Ρομπέρτο (pic)

Θετικός στον κορονοϊό ο Σέρχι Ρομπέρτο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, η Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο Σέρχι Ρομπέρτο (pic)

Ένα ακόμη κρούσμα κορονοϊού στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα. Αυτή τη φορά, η διοίκηση της ομάδας της Βαρκελώνης ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός ο Σέρζι Ρομπέρτο.

Ο μέσος των Καταλανών αποδείχθηκε ότι έχει νοσήσει μέσω των τεστ που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη και όπως τονίζουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, ο παίκτης αισθάνεται καλά στην υγεία του και παραμένει στο σπίτι του σε απομόνωση.

Βέβαια εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο Σέρζι Ρομπέρτο, δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα για τις επόμενες εβδομάδες λόγω τραυματισμού.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης της ομάδας της Βαρκελώνης τραυματίστηκε σοβαρά στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες και θα επιστρέψει στη δράση τον Φεβρουάριο. Βέβαια αυτές τις μέρες, από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, θα παραμείνει στο σπίτι του σε απομόνωση.

Στον αγώνα με την Ατλέτικο χτύπησε και ο Ζεράρ Πικέ ο οποίος έχει υποστεί κάκωση τρίτου βαθμού στον έσω πλάγιο και μερική ρήξη στον έξω χιαστό του δεξιού γόνατος, τραυματισμός που εκτιμάται πως θα τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Ο Ρομπέρτο είναι εκτός λόγω βαριάς θλάσης.