Κάρλος Κεϊρόζ: Τέλος από την Κολομβία!

Ο Κάρλος Κεϊρόζ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Κολομβίας.

Κάρλος Κεϊρόζ: Τέλος από την Κολομβία!

Τα αρνητικά αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας της Κολομβίας «πλήρωσε» ο Κάρλος Κεϊρόζ. Ο Πορτογάλος τεχνικός λόγω της πορείας της ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος απολύθηκε.

Η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον Πορτογάλο τεχνικό, ύστερα από περίπου δύο χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της εθνικής.

Η Κολομβία είναι στην 7η θέση των προκριματικών με 4 βαθμούς ύστερα από ισάριθμα παιχνίδια και δύο βαριές ήττες με 3-0 από την Ουρουγουάη και η συντριβή με 6-1 από το Εκουαδόρ.

Ο Κεϊρόζ αντικατέστησε τον Χοσέ Πέκερμαν, ο οποίος ήταν στον πάγκο της Κολομβίας για περίπου 6,5 χρόνια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρισκόταν στο πάγκο του Ιράν από το 2011 και μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια κατάφερε να οδηγήσει την Εθνική ομάδα της χώρας, σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (και τις δύο φορές αποκλείστηκε στους ομίλους), και δύο Κύπελλα Ασίας (το 2015 έφτασε στα προημιτελικά και φέτος ως τα ημιτελικά).

Ο 67χρονος φυσικά έχει εργαστεί και στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ενώ υπήρξε συνεργάτης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει περάσει ακόμη από τον πάγκο των Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ν. Αφρικής, ΗΑΕ.