Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην εκλέκτορας της Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια

Κρίσιμες ώρες διανύει ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής και της Εστουντιάντες, Αλεχάντρο Σαμπέγια, καθώς βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην εκλέκτορας της Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Αλεχάντρο Σαμπέγια, ο οποίος ύστερα από νοσηλεία μερικών ημερών υπέστη νέα λοίμωξη εντός του νοσοκομείου.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αργεντινής και της Εστουντιάντες Ντε Λα Πλάτα είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες από τις 26 Νοεμβρίου με πρόβλημα υγείας και ύστερα από μερικές μέρες η κατάστασή του χειροτέρεψε.

Όπως έγινε γνωστό, ο 66χρονος Σαμπέγια υπέστη ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, με αποτέλεσμα να ανεβάσει πυρετό και να επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Τα Μέσα της Αργεντινής αναφέρουν πώς τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τον πρώην εκλέκτορα της Αργεντινής, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί πέρα από τη χώρα του και σε Αγγλία, Βραζιλία.

Συγκεκριμένα έπαιξε κατά σειρά σε Ρίβερ Πλέιτ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Λιντς, Εστουντιάντες Λα Πλάτα, Γκρέμιο, Φέρο Καρίλ Έστε και Ιραπουάτο.

Εξάλλου, πριν από λίγες μέρες η Αργεντινή έπεσε σε κατάσταση σοκ, εξαιτίας του χαμού του Ντιέγκο Μαραντόνα και όλος ο κόσμος πενθεί τον χαμό του «θεού» του ποδοσφαίρου.

Από τη μέρα του θανάτου του στην Αργεντινή οι σημαίες κυματίζουν μεσίστια και ο πρόεδρος της χώρας Αλμπέρτο Φερνάντες που ήταν προσωπικός φίλος με τον Μαραντόνα, κήρυξε τρεις μέρες εθνικού πένθους προς τιμήν του «Pibe de Oro».