Ντάλμα Μαραντόνα: Ευχαριστώ όλους όσοι τίμησαν την μνήμη του πατέρα μου!

H κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, είπε για την παρουσία της στον πρώτο αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς μετά τον θάνατο του πατέρα της ότι δεν μπορούσε ν' αφήσει κενή τη θέση του στα επίσημα του «Μπομπονέρα»... 

Ντάλμα Μαραντόνα: Ευχαριστώ όλους όσοι τίμησαν την μνήμη του πατέρα μου!

Το όνομα «Μαραντόνα» ήταν μεταξύ των όσων μπήκαν στα επίσημα του «Μπομπονέρα» στον αγώνα της Δευτέρας μεταξύ Μπόκα Τζούνιορς και Νιούελς Ολντ Μπόις.

Τον πρώτο για τις δύο ομάδες, αφότου πέθανε ο θρυλικός Αργεντινός άσος.

Όμως η θέση που υπάρχει κρατημένη για εκείνον, βρέξει - χιονίσει, στα επίσημα του γηπέδου των «χεϊνέσες» δεν έμεινε κενή, αφού η κόρη του εκλιπόντος, Ντάλμα, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της, βρέθηκε εκεί, παρά το πένθος της βιώνοντας ένα έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα.

Ακολούθως, μέσω των social media, εξήγησε την κίνηση της, λέγοντας ότι πήγε για να τιμήσει την μνήμη του πατέρα της:

«Δεν ήξερα εάν θα το αντέξω να είμαι εκεί χωρίς εκείνον, αλλά ούτε μπορούσα να αφήσω τη θέση του στο γήπεδο κενή. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα, αν και η λύπη δεν φεύγει με τίποτα. Ευχαριστώ όλους όσους τίμησαν τη μνήμη του πατέρα μου», έγραψε η Ντάλμα που συγκινήθηκε μέχρι δακρύων, όταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων, του 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, Έντουιν Κόρντομπα και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τα αφιέρωσαν στον μεγάλο απόντα από τον αγώνα (και τη ζωή πια...).