Η σπάνια ιστορία του Ρονάλντο για τα ρολόγια του Μαραντόνα

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο μίλησε για τον καλό του φίλο Ντιέγκο Μαραντόνα και αποκάλυψε τι συνέβη σε μία συνάντηση που είχαν στη Μαδρίτη.

Η σπάνια ιστορία του Ρονάλντο για τα ρολόγια του Μαραντόνα

Εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, ο Ρονάλντο, μίλησε για τον καλό του φίλο Ντιέγκο Μαραντόνα και για το πόσο του άλλαξε τη ζωή. Το «Φαινόμενο» μάλιστα αποκάλυψε και το δώρο που του είχε κάνει ο «Θεός» όταν τον ρώτησε γιατί φορούσε δύο ρολόγια.

«Ο Ντιέγκο άλλαξε τις ζωές πολλών ανθρώπων, φυσικά και τη δική μου» ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος για να συμπληρώσει: «Θα είμαι αιώνια ευγνώμων γιατί ήταν έμπνευση για μένα. Ο καθένας ζει τη ζωή του όσο καλύτερα μπορεί και δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν. Ήταν ένας ζεστός, φανταστικός, χαρούμενος και γεμάτος συναισθήματα άνθρωπος. Όλοι τον ερωτευτήκαμε και η κληρονομιά που άφησε στο ποδόσφαιρο είναι μοναδική».

Μιλώντας για μια συνάντησή τους στη Μαδρίτη, είπε: «Τον είχα ρωτήσει γιατί φορά πάντα δυο ρολόγια. Μου είπε πως η κόρη του, του είχε φορέσει τα ρολόγια και δεν τα έβγαζε ποτέ. Μου έδωσε το ένα, πήγα να το επιστρέψω, αλλά θύμωσε. Θα το κρατήσω για πάντα».