Άρσεναλ: Το 2021 επιστρέφει ο Παρτέι

Το νέο έτος θα μπορέσει να επιστρέψει ο Τόμας Παρτέι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Άρσεναλ, αφού ο τραυματισμός του στον τετρακέφαλο αποδείχτηκε τελικά πιο σοβαρός.

Άρσεναλ: Το 2021 επιστρέφει ο Παρτέι


Κάθε άλλο παρά καλά… μαντάτα επιφύλασσε το ιατρικό επιτελείο της Άρσεναλ στον προπονητή Μίκελ Αρτέτα για την πορεία της αποθεραπείας του Τόμας Παρτέι, μιας και ο τελευταίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για άλλον ενάμισι μήνα, με αποτέλεσμα η επιστροφή του στη δράση να προγραμματίζεται πλέον για τον Γενάρη του 2021.

Ο Γκανέζος μέσος, που είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στους «κανονιέρηδες», είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο την Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα της Premier League στις αρχές του Νοέμβρη. Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως αυτές τις μέρες ο ποδοσφαιριστής θα ήταν σε θέση να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. Τα αποτελέσματα όμως των νέων εξετάσεων που υποβλήθηκε δεν ήταν αυτά που περίμενε το ιατρικό επιτελείο.

Το μυϊκό πρόβλημα που απέκτησε ο παίκτης στον τετρακέφαλο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος αποκτήθηκε από την Άρσεναλ στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη από την Ατλέτικο Μαδρίτης και μέχρι σήμερα έχει προλάβει να αγωνιστεί σε μόλις οκτώ αναμετρήσεις των λονδρέζων σε όλες τις διοργανώσεις.