Λουτσέσκου: «Στην Ελλάδα με σέβονται πιο πολύ από τη Ρουμανία»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην πατρίδα του ότι στην Ελλάδα τον σέβονται πιο πολύ από ότι στη Ρουμανία. Τι είπε για τη μάχη του με τον κορονοϊό.

Λουτσέσκου: «Στην Ελλάδα με σέβονται πιο πολύ από τη Ρουμανία»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που κατέκτησε το Kings Cup στη Σαουδική Αραβία κάνοντας το τρεμπλ, έδωσε συνέντευξη στη Ρουμανία όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Ελλάδα.

«Η αρχή είναι πάντα περίπλοκη όταν πηγαίνεις σε ένα μέρος που ο κόσμος δε σε γνωρίζει. Πρέπει να επιβάλεις τον εαυτό σου να δείξεις σε όλους ότι έχεις ικανότητες, να τους κερδίσεις. Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο στην αρχή, πρέπει να έχεις αποτελέσματα» είπε ο Λουτσέσκου.

Τρεμπλ για Λουτσέσκου και Αλ Χιλάλ (vid)

Και συνέχισε: «Στην Ελλάδα οι άνθρωποι με σέβονται περισσότερο από ότι στη Ρουμανία. Ίσως επειδή είμαι ξένος, δεν ξέρω γιατί, αλλά έτσι ένοιωσα. Όλες οι επιτυχίες με σημάδεψαν, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα, όπου κέρδισα τίτλους. Στην Ελλάδα μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό για ό,τι πέτυχα και τους αγαπώ πάρα πολύ».

Ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας του με τον κορονοϊό: «Ήταν μια κακή στιγμή. Ευτυχώς δεν νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο. Ωστόσο 8-9 ημέρες είχα μεγάλους πόνους στα οστά και πολύ υψηλό πυρετό. Έχανα την ισορροπία μου, ένιωθα ότι γυρνούσαν όλα. Δύο ημέρες πριν τον τελικό έκανα το τεστ και ήμουν θετικός, αλλά ακόμα και αν δεν ένιωθα καλά, αποφάσισα ότι έπρεπε να είμαι δίπλα στην ομάδα» είπε.

Τέλος για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τόνισε: «Ήταν μια μεγάλη χαρά, ικανοποιήθηκα βαθιά. Παλέψαμε και πήραμε το τρίτο τρόπαιο στη σεζόν. Δεν έχουν πολλές ομάδες στον κόσμο την ευκαιρία να κάνουν κάτι παρόμοιο. Όπως είπα ένιωσα μια βαθιά ικανοποίηση, όχι τόσο έντονη βέβαια όσο η κατάκτηση του ασιατικού Champions League»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας