Η απίθανη ατάκα του Xόλντινγκ στον διαιτητή για τον Τραορέ: «Σκ... σπιτο από τούβλα» (vid)

Η φοβερή ατάκα του Ρομπ Χόλντιγνκ στον διαιτητή Όλιβερ όταν έδωσε φάουλ ένα μαρκάρισμα στον μπόντι-μπίλντερ Αντάμα Τραορέ

Η απίθανη ατάκα του Xόλντινγκ στον διαιτητή για τον Τραορέ: «Σκ... σπιτο από τούβλα» (vid)

Η Άρσεναλ ηττήθηκε (2-1) απόψε (29/11) για πρώτη φορά από τη Γουλβς στην έδρα της μετά από 41 χρόνια σε ένα ματς που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ραούλ Χιμένες στο κεφάλι.

Premier League: Η Γουλβς «κανονιά» στην Άρσεναλ! (Highlights)

Η Γουλβς πήρε προβάδισμα 2-1 στο σκορ λίγο πριν από τέλος του ημιχρόνου με γκολ που σημείωσε ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν στο τερέν για το δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι να κάνουν την ανατροπή αλλά καθώς τίποτα δεν τους πήγαινε γέμισαν νεύρα.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες στο γήπεδο ήταν ο Αντάμα Τραορέ. Ο Ισπανός τρομοκρατούσε την Άρσεναλ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάταια οι αμυντικοί προσπαθούσαν να τον σταματήσουν.

Το πιο αστείο περιστατικό καταγράφηκε προς το τέλος του ματς όταν ο Ρομπ Χόλντινγκ μάρκαρε όχι ιδιαίτερα δυναμικά τον Τραορέ που έπεσε στο χορτάρι (προφανώς για να κερδίσει χρόνο).

Και τότε τα μικρόφωνα έπιασαν τον αμυντικό της Άρσεναλ να διαμαρτύρεται στον διαιτητή Όλιβερ που σφύριξε φάουλ στη μονομαχία τους.

«Είναι φτιαγμένος σαν ένα σκ...σπιτο από τούβλα. Πώς πέφτει έτσι;». Και στη συνέχεια πέταξε τη μπάλα για να χρεωθεί με κίτρινη κάρτα.

Δείτε το ξέσπασμα του Χόλντινγκ