Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Πάπα Μπούμπα Ντιοπ

Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο Σενεγαλέζος, παλαίμαχος άσος (πρώην της ΑΕΚ, μεταξύ άλλων) Πάπα Μπούμπα Ντιοπ μετά από μακρά ασθένεια.

Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Πάπα Μπούμπα Ντιοπ

Συνεχίζονται οι θλιβερές ειδήσεις από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο παλαίμαχος διεθνής Σενεγαλέζος Πάπα Μπούμπα Ντιουπ, πέθανε σε ηλικία 42 ετών μετά από μακρά ασθένεια.

Μέλος της καλύτερης ποδοσφαιρικής γενιάς της χώρας του είχε ξεχωρίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 στα γήπεδα της Κορέας και της Ιαπωνίας σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του τουρνουά στη νίκη των Σενεγαλέζων κατά των Γάλλων.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του που ολοκληρώθηκε το 2013 ο Αφρικανός μεσοαμυντικός αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την σεζόν 2010-11 και κέρδισε μαζί της το Κύπελλο ενώ είχε σκοράρει ένα γκολ σε 19 ματς πρωταθλήματος.

Πριν την «Ένωση» είχε αγωνιστεί στις Βεβέι, Ξαμάξ, Γκρασχόπερς της Ελβετίας, στη Γαλλική Λανς, και τις Αγγλικές Φούλαμ - Πόρτσμουθ, πριν επιστρέψει στη «γηραιά αλβιώνα» μετά την Ελληνική του παρουσία, έχοντας θητείες σε Γουέστ Χαμ και Μπέρμιγχαμ, όπου κρέμασε τα παπούτσια του.