Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Οι ώρες των παιχνιδιών αψηφούν τη λογική»

Ο νεαρός μπακ της Λίβερπουλ Αλεξάντερ-Άρνολντ τόνισε πως ο κακός προγραμματισμός των αγώνων ευθύνεται για τους τραυματισμούς των παικτών.

Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Οι ώρες των παιχνιδιών αψηφούν τη λογική»

Στη Λίβερπουλ ταλανίζονται από πολλούς καις συχνούς τραυματισμούς και επί του θέματος μίλησε ο νεαρός μπακ των «κόκκινων» Αλεξάντερ-Άρνολντ που ανέφερε πως ίσως πρέπει να αλλάξει ο προγραμματισμός των αγώνων. Ο ίδιος άλλωστε είναι «θύμα» μιας και τραυματίστηκε στις 8 Νοεμβρίου κόντρα στην Σίτι και θα μείνει εκτός μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη.

«Δεν είναι μόνο ότι αυτό το ημερολογιακό έτος είναι το πιο παράξενο πού ο καθένας έχει δει ποτέ στο ποδόσφαιρο, είναι επίσης το πιο έντονο πού δεν βγάζει νόημα κιόλας. Οι ώρες των παιχνιδιών, από την άποψη του πότε επιστρέφουν οι τελευταίοι διεθνείς, αψηφούν την κοινή λογική, πραγματικά. Οποιοσδήποτε έχει κοινή λογική θα παρατηρούσε ότι είναι κάτι πού δε μπορεί να συμβαίνει» ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αποθεραπεία, το σώμα σου δε μπορεί να αποθεραπευτεί τόσο γρήγορα. Πηγαίνεις στο επόμενο ματς με τους μύες σου να μη βρίσκονται στο 100% τους, και έτσι τραυματίζεσαι. Κάτι πρέπει να αλλάξει».