Πόρτο: Νίκη εκτός έδρας (0-1) με Σάντα Κλάρα πριν υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι (Ηighlights)!

Η Πόρτο νίκησε με 1-0 την Σάντα Κλάρα εκτός έδρας, για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα, με τρομερό γκολ του Λουίς Ντίας, στο τελευταίο της ματς πριν φιλοξενήσει στο «Ντραγκάο» την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League

Πόρτο: Νίκη εκτός έδρας (0-1) με Σάντα Κλάρα πριν υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι (Ηighlights)!

Με το μίνιμουμ σκορ επιβλήθηκε η Πόρτο της Σάντα Κλάρα στο «Εστάδιο Σάο Μιγκέλ», των Αζορών, για την 8η αγωνιστική του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Αποτέλεσμα που έφερε τους «δράκους» - με ματς περισσότερο από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - στη δεύτερη θέση και στο -3 απο τα «λιοντάρια».

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για την ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο - που μετρά 5 σερί επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να έχει δεχθεί γκολ! - πέτυχε ο Κολομβιανός επιθετικός Λουίς Ντίας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημίχρονου, με ...ακροβατικό τρόπο από σέντρα του Μαναφά!

Ήταν το τελευταίο ματς των «δράκων» πριν υποδεχθούν την Μάντσεστερ Σίτι για τον 3ο όμιλο του Champions League.

Toν όμιλο του Ολυμπιακού.

Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν σε νίκη των Άγγλων, ώστε και με δική τους επί της Μαρσέιγ να διεκδικήσουν την τελευταία αγωνιστική στο Γ «Γ. Καραϊσκάκης» την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Η ΠΟΡΤΟ αγωνίστηκε με τους: Μαρκεζίν, Εμπεμπά, Γουίλσον Μαναφά, Σαρ, Σανούσι, Σέρζιο Ολιβέιρα, Οτάβιο, Γκρούγιτς (65’ Ουρίμπε), Κορόνα (86’ Ζοάο Μάριο), Ταρέμι (65’ Μαρεγκά), Ντιάς (86’ Φάμπιο Βιέιρα)