Κλοπ: «Αν είχα πέντε αλλαγές θα έβαζα τον Τσιμίκα»-vid

Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μπράιτον αναφέρθηκε και στον Κώστα Τσιμίκα.

Κλοπ: «Αν είχα πέντε αλλαγές θα έβαζα τον Τσιμίκα»-vid

Η Λίβερπουλ έχασε δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τη Μπράιτον και ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν εκνευρισμένος μετά το τέλος αυτής της αναμέτρησης. Ο Γερμανός κόουτς δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τη Λίβερπουλ και για το γεγονός ότι δεν αλλάζει ο κανονισμός με τις τρεις αλλαγές.

Ο Κλοπ ξέσπασε όταν του έγινε η σχετική ερώτηση και μάλιστα αναφέρθηκε και στον Κώστα Τσιμίκα. Ο κόουτς της Λίβερπουλ τόνισε ότι αν είχε το δικαίωμα να κάνει ακόμα δύο αλλαγές θα έβαζε τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού αντί του Ρόμπερτσον.

«Ο Γουάιλντερ, και οποιοσδήποτε άλλος με λένε διαρκώς εγωιστή. Εγώ νομίζω ότι αυτός είναι εγωιστής, αλλά δεν είναι αυτό σημαντικό. Ήμουν κι εγώ στην ίδια θέση με αυτόν όταν βρισκόμουν στη Μάιντς, όταν προσπαθούσαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Τώρα έχουμε τρεις αλλαγές και η Σέφιλντ έχει ένα βαθμό. Οπότε δεν υπάρχει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα. Εγώ για παράδειγμα αν είχα πέντε αλλαγές σήμερα, θα έβγαζα τον Ρόμπερτσον για να βάλω τον Κώστα (Τσιμίκα), για να σώσω τον Ρόμπερτσον, όχι για να κάνουμε καλύτερο το παιχνίδι μας», είπε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Όσον αφορά στην αλλαγή του Σαλάχ και το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε εκνευρισμένος σχολίασε: «Τη μέρα που ο Μο Σαλάχ θα είναι χαμογελαστός όταν θα αποχωρεί από το χορτάρι, θα ανησυχήσω. Το καταλαβαίνω, αλλά είχε Covid-19, ήταν εκτός 10-12 μέρες, έκανε μία προπόνηση, έπαιξε 60 λεπτά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Η Λίβερπουλ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της αλλά η Μπράιτον κατάφερε στις καθυστερήσεις να την ισοφαρίσει σε 1-1. Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και τα highlights της 10ης αγωνιστικής στην Premier League. Την ευκαιρία να κατακτήσει τη νίκη απέναντι στη Μπράιτον έχασε η Λίβερπουλ για τη 10η αγωνιστική της Premier League.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν στον αγώνα με γκολ του Ζότας δεν μπόρεσαν να κρατήσουν έως το τέλος το 1-0. Συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι του Κρος. Η ομάδα του Κλοπ είχε πετύχει άλλα δύο γκολ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, ενώ η Μπράιτον είχε χαμένο πέναλτι στο 20' με τον Μοπέ.