Καμπρίνι: Αν είχε παίξει στη Γιουβέντους ο Μαραντόνα τώρα θα... ζούσε!

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουβέντους, Αντόνιο Καμπρίνι, δήλωσε ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα ήταν ακόμη ζωντανός αν είχε μεταγραφεί στη «γηραιά κυρία» ,αφού η αγάπη που έλαβε στη Νάπολι ήταν «αρρωστημένη»!

Καμπρίνι: Αν είχε παίξει στη Γιουβέντους ο Μαραντόνα τώρα θα... ζούσε!

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί εκτενώς στην Ιταλία προέβη ο Αντόνιο Καμπρίνι αναφορικά με τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο παλαίμαχος Ιταλός αμυντικός της Γιουβέντους υποστήριξε ότι ένας από τους λόγους του πρόωρου θανάτου του Αργεντινού θρύλου του αθλήματος ήταν η «αρρωστημένη» αγάπη που έλαβε στη Νάπολι δηλώνοντας πως αν είχε πάρει μεταγραφή στη «γηραιά κυρία» θα ήταν ακόμη... ζωντανός!

Σε συνέντευξη του, στο Αβελίνο, ο επί 13 χρόνια μπακ της Γιουβέντους ισχυρίστηκε ότι η σχέση του με τους κατοίκους της Νάπολι σχετίζεται με το πώς εξελίχθηκε η ζωή του:

«Ήταν ένας ζωντανός θρύλος, πραγματικός κύριος ως αντίπαλος, που όπως τόσοι άλλοι πρωταθλητές ήταν ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Θα ήταν ακόμη εδώ, μαζί μας, αν είχε έρθει στη Γιούβε, διότι το περιβάλλον θα τον είχε σώσει. Όχι η κοινωνία, το περιβάλλον από μόνο του. Η αγάπη της Νάπολι στο πρόσωπό του ήταν τόσο δυνατή και αυθεντική, πλην, όμως, αρρωστημένη», αιτιολόγησε την πεποίθησή του ο 63χρονος προπονητής.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας