Υπό διάλυση η Σπόρτινγκ: 6 παίκτες έλυσαν τα συμβόλαιά τους (pic)

Άνοιξε η πόρτα και ο ένας μετά τον άλλο οι πρωτοκλασάτοι παίκτες φεύγουν από τη Σπόρτινγκ καταγγέλοντας τα συμβόλαιά τους.

Υπό διάλυση η Σπόρτινγκ: 6 παίκτες έλυσαν τα συμβόλαιά τους (pic)

Τις τελευταίες 24 ώρες, οι Γουίλιαμ Καρβάλιο, Μπρούνο Φερνάντες, Ζέλσον Μαρτίνς και Μπας Ντοστ έκαναν ό,τι νωρίτερα οι Ρούι Πατρίσιο και Ντάνιελ Ποντένσε. Δηλαδή κατήγγειλαν τα συμβόλαιά τους με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας διεκδικώντας την ελευθερία τους.

Μιλάμε για παίκτες που η χρηματιστηριακή αξία τους φτάνει συνολικά τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Ήδη πολλές ομάδες, από την Premier League και αλλού, τους έχουν προσεγγίσει προσφέροντάς τους συνεργασία. H Μπενφίκα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της A Bola έκανε κίνηση για τον Μπρούνο Φερνάντες.

Οι παίκτες επικαλέστηκαν την εισβολή 50 εξαγριωμένων οπαδών στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου που έγινε στις 15 Μαΐου και τον ξυλοδαρμό του προπονητή Ζόρζε Ζεσούς και των ποδοσφαιριστών.

Τρέχει και δεν φτάνει τώρα ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Μπρούνο ντε Καρβάλιο ο οποίος σε μια προσπάθεια να αποποιηθεί των ευθυνών του έδωσε στη δημοσιότητα τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει στο Facebook με τον Μπρούνο Φερνάντες και τον Ζέλσον Μαρτίνς καθώς και με τον ατζέντη του Μπας Ντοστ.