Σοβαρά τραυματίας σε επεισόδια στην κηδεία του Μαραντόνα

Η κηδεία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στιγματίστηκε από επεισόδια μεταξύ του συγκεντρωμένου πλήθους και της αστυνομίας που είχαν ως αποτέλεσμα έναν σοβαρά τραυματία.

Σοβαρά τραυματίας σε επεισόδια στην κηδεία του Μαραντόνα

Πλήρως εναρμονισμένη με την ταραχώδη ζωή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ήταν η κηδεία του που αμαυρώθηκε από επεισόδια του συγκεντρωμένου πλήθους με την αστυνομία κατά διάρκεια του λαϊκού προσκηνύματος στη σορό του εκλιπόντος παλαίμαχου άσου του «βασιλιά των σπορ»

Η επιθυμία των παρισταμένων να αποτίνουν το «ύστατο χαίρε» και να βρεθούν κοντά στο φέρετρο του «πίμπε ντ' όρο» προκάλεσε χαοτικές καταστάσεις με τον θλιβερό απολογισμό να είναι ένας σοβαρά τραυματίας και αρκετοί άλλοι ελαφρότερα, καθώς και συλλήψεις.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων (με τον κόσμο να αγανακτεί επειδή δεν μπορούσαν όλοι να φτάσουν στο φέρετρο πριν αναχωρήσει για την τελευταία κατοικία του Μαραντόνα.

Σύμφωνα με την Αργεντίνικη εφημερίδα «Clarin» να αναφέρει πως υπήρχαν δεκάδες τραυματίες από τις συμπλοκές, μεταξύ των οποίων και 11 αστυνομικοί.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο μέσο υπάρχει ένα ακόμα πιο δυσάρεστο περιστατικό και αυτό αφορά τον σοβαρό τραυματισμού ενός καμεραμάν του τηλεοπτικού δικτύου «Canal 9», ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι, χωρίς να έχει εντοπιστεί προς το παρόν το άτομο που ευθύνεται για τον τραυματισμό του.