Εγκώμια των Σέρβων για τον Μάρκοβιτς

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Παρτιζάν γνωρίζει την αποθέωση από τα Μέσα της Σερβίας.

Εγκώμια των Σέρβων για τον Μάρκοβιτς

Ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που έχει παραχωρήσει ο Ολυμπιακός είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος επέστρεψε στην Παρτιζάν από την οποία και τον είχε αγοράσει ο Ολυμπιακός. Από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε σκοπό να του δώσει χρόνο συμμετοχής κρίθηκε σκόπιμο να γυρίσει στη Σερβία για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο νεαρός Σέρβος αμυντικός έπαιξε βασικός σε ακόμα ένα ματς και έχει βρει ρυθμό στην Παρτιζάν, αφού είναι συνεχώς στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Βελιγραδίου. Έκανε την πέμπτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σερβίας και ο Τύπος φιλοξενεί πολύ καλά σχόλια για την εικόνα του στον αγώνα με την Προλετέρ όπου η Παρτιζάν νίκησε 1-0. Ο Μάρκοβιτς έχει βαθμολογηθεί με «6» από τους συμπατριώτες του και το σχόλιό τους είναι ότι «με την μπάλα ήταν σταθερός και πολύ σίγουρος. Δεν είχε μεγάλη πίεση, αλλά όποτε χρειάστηκε έκανε σωστά τη δουλειά» ανέφερε ο σερβικός Τύπος για έναν ποδοσφαιριστή που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Παρτιζάν και συνεχώς κερδίζει τις εντυπώσεις.

Πρόσφατα μάλιστα στη Σερβία υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Παρτιζάν φοβάται το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να της πάρει τον παίκτη τον Ιανουάριο κάνοντας διακοπή του δανεισμού του.