Μίλαν: Για πρόταση στον Θοβέν της Μαρσέιγ γράφουν οι Γάλλοι

Η Μίλαν ενδιαφέρεται για τον Φλοριάν Θοβέν της Ολιμπίκ Μαρσέιγ και κατά δημοσιεύματα του κατέθεσε προσφορά 3 εκατ. ευρώ ως ετήσιες απολαβές και 4ετές συμβόλαιο.

Μίλαν: Για πρόταση στον Θοβέν της Μαρσέιγ γράφουν οι Γάλλοι

Την ώρα που στην Ολιμπίκ Μαρσέιγ προετοιμάζονται για τον αγώνα του Champions League κόντρα στην Πόρτο, την Τετάρτη, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήρθε το δημοσίευμα ότι ο εμβληματικός ακραίος επιθετικός της, Φλοριάν Θοβέν, όχι μόνο ενδιαφέρει την Μίλαν, αλλά οι άνθρωποι της έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του παίκτη!

Αυτό υποστηρίζει το Telefoot, αναφέροντας ότι οι πρωτοπόροι του Καμπιονάτο «ροσονέρι» προσφέρουν στον 27χρονο Γάλλο, διεθνή άσο, τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές ύψους 3.000.000 ευρώ.

Ο άσος της εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στη φάση των γκρουπ του Champions League, βρισκόταν στο στόχαστρο των Λομβαρδών εδώ και καιρό.

Ωστόσο ακόμη κι αν συμφωνήσει ο Θοβέν δεν μπορεί να ενταχθεί στους Μιλανέζους πριν τον προσεχή Ιούνιο, όταν κι εκπνέει το συμβόλαιό του με τους «Φωκαείς»

Γι αυτό η ιταλική ομάδα είχε προτείνει στους Μαρσεγιέζους ως αντάλλαγμα τον Σάμου Καστιγέχο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι προκειμένου να τους δελεάσουν.

Πάντως άμεσα απάντηση να πάρουν αποκλείεται αφού η (άποντη στον 3ο όμιλο) ομάδα του Γαλλικού Νότου θέλει να είναι απερίσπαστη ενόψει του αγώνα με τους «δράκους» ούτως ώστε ν' αναζωπυρώσει τις ελπίδες της για συνέχιση της Ευρωπαϊκής της περιπέτειας.