Σπόρτινγκ: «Πληρώνει τη Ρίο Άβε για να μην χάσει τον Ματέους Ρέις»

Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως στην Σπόρτινγκ δεν θέλουν να ρισκάρουν και να χάσουν ελεύθερο τον Ματέους Ρέις και είναι διατεθειμένοι να πληρώσου τη Ρίο Άβε.

Σπόρτινγκ: «Πληρώνει τη Ρίο Άβε για να μην χάσει τον Ματέους Ρέις»

Καλύτερα να βάλει το χέρι… πιο βαθιά στην τσέπη, παρά να τον χάσει. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Ματέους Ρέις, τον οποίο έχουν στο στόχαστρό τους, καιρό τώρα, αλλά η Ρίο Άβε ζητούσε υπέρογκα ποσά, όπως ακριβώς είχε κάνει και με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα Πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης, στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αποφάσισαν να πληρώσουν τη Ρίο Άβε για να αποκτήσουν τον 25χρονο μπακ, καθώς αν περιμένουν να τον αποκτήσουν ελεύθερο, ρισκάρουν μήπως συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Ήδη οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Ρίο Άβε για να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό τομέα και να επέλθει η συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι είχε καταθέσει αρκετά μεγάλη πρόταση για την απόκτηση του Ματέους Ρέις αλλά η Ρίο Άβε είχε υψηλότατες ως υπέρογκες απαιτήσεις με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν οι συζητήσεις. Ο Βραζιλιάνος απέχει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου του ενώ είχε έρθει σε ευθεία ρήξη με τη διοίκηση, καθώς πίεζε να πάει στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι του συλλόγου τον είχαν βάλει στον… «πάγο» και έκαναν λόγο μάλιστα και για τιμωρία του, καθώς αρνούνταν να παίρνει μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας του, μήπως κατάφερνε την πώλησή του.