Μίλαν: Εκτός για δέκα μέρες λόγω τραυματισμού ο Ιμπραΐμοβιτς

Τις υπηρεσίες του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα στερηθεί για τις επόμενες δέκα μέρες η Μίλαν καθώς ο Σουηδός υπέστη μυϊκό τραυματισμό. 

Μίλαν: Εκτός για δέκα μέρες λόγω τραυματισμού ο Ιμπραΐμοβιτς

Μπορεί να οδήγησε τη Μίλαν στη νίκη επί της Νάπολι χάρη σε δύο του γκολ, ωστόσο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες. Ο Σουηδός επιθετικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον αγώνα με τους «παρτενοπέι» και η ομάδα του Μιλάνου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Μάλιστα η κατάσταση του τραυματισμού του θα εκτιμηθεί ξανά μετά και το πέρασμα των δέκα μερών καθώς υπάρχει κίνδυνος να χρειαστεί και άλλος χρόνος ανάρρωσης. Έτσι οι «ροσονέρι» θα πρέπει να πορευτούν με μία άκρως σημαντική απουσία για τις επόμενες υποχρεώσεις τους, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης (26/11) στην έδρα της Λιλ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Εκτός του ευρωπαϊκού αγώνα με τους Γάλλους ο Σουηδός φορ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση στην έδρα της Φιορεντίνα και από εκείνη κόντρα στη Σέλτικ. Ρεαλιστικά ο 39χρονος επιθετικός θα κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το παρών στον αγώνα της Serie A με αντίπαλο τη Σαμπντόρια.

Η Μίλαν τη φετινή περίοδο έχει καταφέρει να κάνει την έκπληξη στο ιταλικό πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από οκτώ αγωνιστικές. Συγκεκριμένα έχει απόσταση δύο βαθμών από τη δεύτερη Σασουόλο και δείχνει έτοιμη να επανέλθει σε τροχιά επιτυχιών έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.