Telegraph: «Επιστροφή θεατών στα βρετανικά γήπεδα» - Πόσοι και με ποιες προϋποθέσεις

O Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Mπόρις Τζόνσον θα ανακοινώσει την επιστροφή των θεατών στα γήπεδα, σύμφωνα με την Telegraph.

Telegraph: «Επιστροφή θεατών στα βρετανικά γήπεδα» - Πόσοι και με ποιες προϋποθέσεις

Σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα Telegraph αναφέρει ότι ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Mπόρις Τζόνσον θα ανακοινώσει την απόφαση να επιτρέπεται η διεξαγωγή των αγώνων παρουσία θεατών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η αλλαγή αυτή θα ισχύσει από την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή, στις 3 Δεκεμβρίου αλλά σε γήπεδα που βρίσκονται σε περιοχές της χώρας που δεν έχουν εμφανίσει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού.

Το μέτρο θα αφορά παιχνίδια ποδοσφαίρου, ράγκμπι και αγώνες ιπποδρόμου. Ωστόσο η προσέλευση του κοινού δεν θα είναι χωρίς περιορισμούς.

Για κάθε άθλημα θα τηρηθούν συγκεκριμένοι κανονισμοί, οι οποίοι θα διευκρινιστούν με τις ανακοινώσεις που θα κάνουν τις επόμενες μέρες οι Αρχές.

Το πιθανότερο είναι να τεθεί ως όριο οι 4.000 θεατές για τα ανοικτά γήπεδα και για τα κλειστά γήπεδα οι 2.000 θεατές.

Η παρουσία θεατών στα γήπεδα απαγορεύτηκε κατά την επανέναρξη των αθλητικών γεγονότων στη Μεγάλη Βρετανία μετά τη λήξη της καραντίνας που επιβλήθηκε στα σπορ την περασμένη Άνοιξη.