Serie A: «Πάρτι» Μίλαν και Ιμπραΐμοβιτς στο «Σαν Πάολο», 3-1 τη Νάπολι! (highlights)

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια της κόντρας με τη Νάπολι για την 8η αγωνιστική της Serie A, με πρωταγωνιστή -ποιον άλλο- τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που σκόραρε δις! Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία.

Serie A: «Πάρτι» Μίλαν και Ιμπραΐμοβιτς στο «Σαν Πάολο», 3-1 τη Νάπολι! (highlights)

Στο μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Serie A, η Μίλαν θριάμβευσε στο «Σαν Πάολο», παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης και πρόσθεσε ένα ακόμα... πειστήριο στη φετινή της υποψηφιότητα για το σκουντέτο!

Οι «ροσονέρι», πίσω από δύο γκολ του τεράστιου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κατανίκησαν τη Νάπολι με σκορ 1-3 και διατηρήθηκαν στο +2 και +3 από Σασουόλο και Ρόμα αντίστοιχα που ακολουθούν στη βαθμολογία.

H Ίντερ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο «Σαν Σίρο» από την Τορίνο αλλά με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο μισάωρο έφτασε στη νίκη με 4-2!

Η εκπληκτική Σασουόλο, πέρασε 2-0 από τη Βερόνα και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, παραμένοντας ταυτόχρονα αήττητη.

Η Ρόμα συνέτριψε την Πάρμα 3-0 και έπιασε την Μίλαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Με έκπληξη ξεκίνησε το κυριακάτικο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στη Serie A, καθώς η Μπενεβέντο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Φιορεντίνα με το μίνιμουμ σκορ. Το τελικό 0-1 για τους νεοφώτιστους έγραψε ο Ιμπρότα στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με το ίδιο σκορ νίκησε κι η Ουντινέζε την Τζένοα στο Φρίουλι. To μοναδικό γκολ ο «συνήθης ύποπτος» Ντε Πάουλ, που είχε και δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από 3 ματς με συγκομιδή ενός πόντου και βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη ενώ, αντίθετα, οι, προτελευταίοι, Γενοβέζοι αγνοούν το τρίποντο 7 αγωνιστικές, έχοντας συγκεντρώσει σ' αυτό το διάστημα μόλις δύο βαθμούς.

Το Σάββατο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δις και χάρισε τη νίκη στη Γιουβέντους στον αγώνα με αντίπαλο την Κάλιαρι (2-0). Πλησίασε στην κορυφή και περιμένει το ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μίλαν. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης δεν ήταν στην αποστολή της Κάλιαρι, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ότι δεν πέτυχε άλλη ομάδα στην τρέχουσα Serie A τις προηγούμενες 7 αγωνιστικές, πέτυχε η Σπέτσια καταφέρνοντας να γίνει η πρώτη που δεν δέχθηκε γκολ κόντρα στην πρώτη επίθεση του πρωταθλήματος της Αταλάντα!

Οι «μπεργκαμάσκι» - που για 4η φορά μετά από διακοπή λόγω Εθνικών δεν κερδίζουν κι έχουν ν' αντιμετωπίσουν την Λίβερπουλ ακολούθως για το Champions League - είχαν σωρεία ευκαιριών και δοκάρι με τον Σαπάτα (40'), αλλά το «σίδερο» σημάδεψαν κι οι φιλοξενούμενοι με τον Φαρίας.

Νωρίτερα, στην 5η θέση της κατάταξης, όπου ισοβαθμεί με Νάπολι και Ρόμα, αναρριχήθηκε η Λάτσιο μετά το σαββατιάτικο διπλό επί της Κροτόνε.

Οι «λατσιάλι» σκόραραν από μία φορά σε κάθε ημίχρονο με τους Ιμόμπιλε και Κορέα, για να φύγουν από την έδρα της ουραγού της Serie A με το νικηφόρο 0-2.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11

Κροτόνε – Λάτσιο 0-2
(21' Ιμόμπιλε, 58' Κορέα)

Σπέτσια – Αταλάντα 0-0

Γιουβέντους – Κάλιαρι 2-0
(38', 42' Κριστιάνο Ρονάλντο)

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11

Φιορεντίνα – Μπενεβέντο 0-1
(52' Ιμπρότα)

Βερόνα - Σασουόλο 0-2
(42' Μπογκά, 76' Μπεράρντι)

Ίντερ - Τορίνο 4-2
(64' Σάντσες, 67' 84' πεν. Λουκακού, 90' Μαρτίνες / 45+2' Τζάτζα, 62' πεν. Ανσάλντι)

Ρόμα - Πάρμα 3-0
(28' Μαγιοράλ, 32' 41' Μιχιταριάν)

Σαμπντόρια - Μπολόνια 1-2
(7' Θόρσμπι / 44' αυτ. Ρετζίνι, 52' Ορσολίνι)


Ουντινέζε – Τζένοα 1-0
(34' Nτε Πάουλ)

Νάπολι – Μίλαν 1-3
(63' Μέρτενς - 20', 54' Ιμπραΐμοβιτς, 90'+5' Χάουγκε)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ