Ρέιντζερς: Αποκλεισμός επτά αγωνιστικών σε δύο παίκτες για συμμετοχή σε πάρτι

Δύο ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς, οι Τζόρνταν Τζόουνς και Τζορτζ Έντμουντσον, παραβίασαν τους κανονισμούς για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού και τιμωρήθηκαν να χάσουν τους προσεχείς 7 αγώνες της ομάδας τους.

Ρέιντζερς: Αποκλεισμός επτά αγωνιστικών σε δύο παίκτες για συμμετοχή σε πάρτι

Ποινή αποκλεισμού από επτά παιχνίδια της ομάδας τους επιβλήθηκε σε δύο ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς για παράβαση των κανονισμών σχετικά με τον κορονοϊό.

Ο λόγος για τους Τζόρνταν Τζόουνς και Τζορτζ Έντμουντσον, οι οποίοι θα πληρώσουν με την απουσία τους από επτά αγώνες των Διαμαρτυρόμενων τη συμμετοχή τους σε πάρτι, όπως ανακοίνωσε σήμερα (19/11) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με την SFA, οι δύο παίκτες «παραβρέθηκαν σε μια ιδιωτική συγκέντρωση με άλλους ανθρώπους εκτός της οικογένειάς τους» την 1η Νοεμβρίου. Έκτοτε τέθηκαν σε προσωρινό αποκλεισμό από τη Ρέιντζερς προκειμένου να διεξαχθεί σχετική έρευνα από τον ίδιο τον σύλλογο της Γλασκώβης.

Η ποινή που επέβαλε η ομοσπονδία αυτομάτως αφήνει έξω τους Τζόουνς και Έντμουντσον από τις αναμετρήσεις της Ρέιντζερς με τις Αμπερντίν, Φόλκερκ, Ρος Κάουντι, Νταντί Γιουνάιτεντ, Μάδεργουελ, Σεντ Τζόνστον και Χιμπέρνιαν. Η επιστροφή τους έτσι θα γίνει στο ματς με τη Σεντ Μίρεν στις 30 Δεκεμβρίου.