Mέσι: Κουράστηκα να' μαι το πρόβλημα, για όλα, στην ομάδα, κατά το περιβάλλον του Γκριεζμάν (vid)

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα του καταμαρτυρά το περιβάλλον του Γκριεζμάν, για τα προβλήματα του Γάλλου να δείξει την πραγματική του αξία στην Μπαρτσελόνα 

Mέσι: Κουράστηκα να' μαι το πρόβλημα, για όλα, στην ομάδα, κατά το περιβάλλον του Γκριεζμάν (vid)

Παρότι συνήθως δεν απαντά σε προβοκατόρικες ερωτήσεις ακόμη κι αν τον αφορούν άμεσα ο Λιονέλ Μέσι άλλαξε ...τροπάρι και κληθείς ν' απαντήσει στις κατηγορίες του πρώην μάνατζερ του Αντουάν Γκριεζμάν (Έρικ Όλατς), αλλά και του θείου του - ότι εκείνος ευθύνεται για τα προβλήματα προσαρμογής και τις «χαμηλές πτήσεις» του Γάλλου επιθετικού στην Μπαρτσελόνα - δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Μάλιστα δήλωσε - κατά την άφιξη του από την Αργεντινή στη Βαρκελώνη - «κάπως κουρασμένος να φταίει για όλα όσα συμβαίνουν στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το περιβάλλον του Γκριεζμάν»

Όλα αυτά την ώρα που έχουν φουντώσει ξανά τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει στο τέλος της σεζό από την Μπαρτσελόνα.

Τον υποδέχθηκαν... ελεγκτές της εφορίας!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά που του καταμαρτυρούνται από το περιβάλλον του Γάλλου η επιστροφή του Αργεντινού αρχηγού της Μπαρτσελόνα στην Καταλωνία ήταν επεισοδιακή. Όπως έκανε γνωστό, ο ίδιος, ελεγκτές της εφορίας τον περίμεναν να προσγειωθεί για να τον υποβάλλουν σε έλεγχο.

Ο Μέσι χρειάστηκε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στους ελεγκτές πριν εκείνη του επιτρέψουν να φύγει. «Δεν πρόλαβα να πατήσω το πόδι μου στην Βαρκελώνη και στο αεροδρόμιο με υποδέχθηκαν ελεγκτές της εφορίας. Είναι τρελό» είπε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους.