Διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊο ο Bόσνιος Κολάσινατς

Εκτός του αγώνα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης με την Ιταλία, για το Nations League, τέθηκε ο Σέαντ Κολάσινατς της Άρσεναλ αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊο ο Bόσνιος Κολάσινατς

«Καμπανάκια» ήχησαν σε Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Άρσεναλ με το που έγινε γνωστό ότι ο Σέαντ Κολάσινατς προκέκυψε ασθενής από τον κορονοϊό.

Ο αριστερός μπακ των «κανονιέρηδων» βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας κι η ανακοίνωση της κατάστασης της υγείας του έγινε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βαλκανικής χώρας.

Ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε δεν τίθεται οποιοδήποτε ζήτημα για τη διεξαγωγή του αγώνα κόντρα στην Ιταλία, για το Nations League, που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης 18 Νοέμβρη (21.45), παρότι δεν είναι το πρώτο κρούσμα που καταγράφεται στις τάξεις των Βόσνιων.

Είχαν προηγηθεί οι Ιμπραΐμ Σέχιτς, που διαπιστώθηκε θετικός την προηγούμενη Τρίτη, ενώ νοσούν κι οι Ντζέκο, Τούρκες, Χαϊραντίνοβιτς, Χάσιτς, Χότζιτς, Ζελίκοβιτς.

Από τη στιγμή που η Βοσνία όμως έχει 13 διαθέσιμους παίκτες, το παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί κανονικά σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA.