Τι είπε ο Φάμπιο Καπέλο για τον Κώστα Μανωλά

Νάπολι – Μίλαν αυτή την αγωνιστική για το Ιταλικό πρωτάθλημα και ο σπουδαίος Φάμπιο Καπέλο μίλησε για το ντέρμπι που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/11, 21.45). Τι είπε για τον Κώστα Μανωλά

Τι είπε ο Φάμπιο Καπέλο για τον Κώστα Μανωλά

Με το ντέρμπι Νάπολι – Μίλαν θα έχουμε επανέναρξη στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Για αυτό τον λόγο μίλησε στην εφημερίδα «Corriere dello sport», ο Φάμπιο Καπέλο.

Ο σπουδαίος Ιταλός στάθηκε ιδιαίτερα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας του Γκατούζο. Τον δικό μας Κώστα Μανωλά αλλά και τον Κουλιμπαλί.

«Ο Γκατούζο έδωσε ένα μαχητικό πνεύμα στη Νάπολι. Αλλά έχει κάνει επίσης περισσότερα. Παρουσίασε ένα παιχνίδι με ποιότητα και φαντασία σε επίθεση. Και έπειτα έχει ένα ζευγάρι κεντρικών αμυντικών τεράστιου βάθους, επειδή ο Μανωλάς και ο Κουλιμπαλί μαζί, είναι γεμάτοι εξουσία» τόνισε ο Καπέλο.

Το εγκώμιο του πρώην άσου του Ολυμπιακού, έπλεξε και ο Ιταλός μάνατζερ, Βιτσέντζο Μοράμπιτο.

«Προσοχή για το μέλλον του Έλληνα. Θα μπορούσε να καταλήξει στην Αγγλία ήδη από την αγορά του επόμενου Ιανουαρίου. Από όσα καταλαβαίνω υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόδοσή του. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική του θέληση. Αν θέλει να φύγει, υπάρχει χώρος αλλού για αυτόν. Η Νάπολι δεν θα αντισταθεί εάν παρουσιαστεί κατάλληλη προσφορά, δεν θα αντισταθεί» τόνισε χαρακτηριστικά.