Ο Κούτρης πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε εκτός δράσης γι' αρκετούς μήνες και ετοιμάζεται πλέον για την επιστροφή στα παιχνίδια με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Κούτρης πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή

Τον περασμένο Φεβρουάριο κι ενώ είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Μαγιόρκα ο Λεονάρντο Κούτρης τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Έλληνας μπακ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και από τότε παλεύει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Ολυμπιακός έχει παραχωρήσει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή δανεικό στη Φορτούνα Ντίσελντορφ που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ακόμη δεν έχει καταφέρει να παίξει, αλλά τα νέα είναι πλέον ευχάριστα για τον Έλληνα μπακ.

Εδώ και λίγες ημέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα της Φορτούνα. Μοιάζει να έχει αφήσει πίσω του το σοβαρό πρόβλημα που τον έχει ταλαιπωρήσει και είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Τα ρεπορτάζ των Γερμανών για τον Κούτρη αναφέρουν ότι στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τη Σαντχάουζεν αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο της Φορτούνα. Πλέον η επιστροφή για τον Λεονάρντο είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον κράτησε γι' αρκετούς μήνες εκτός δράσης.