Μίλαν: Με κορονοϊό και ο βοηθός του Πιόλι, πρόβλημα για Νάπολι

Μετά τον τεχνικό της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, και ο βοηθός του, Τζάκομο Μουρέλι, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και πλέον τίθεται θέμα για το ποιος θα κοουτσάρει την ομάδα στο ματς με τη Νάπολι.

Μίλαν: Με κορονοϊό και ο βοηθός του Πιόλι, πρόβλημα για Νάπολι

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μίλαν λόγω κορονοϊού, αφού μετά τον προπονητή Στέφανο Πιόλι και ο βοηθός του, Τζάκομο Μουρέλι, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Μουρέλι ήταν αυτός που θα αντικαθιστούσε τον Πιόλι στο ματς των «ροσονέρι» με τη Νάπολι. Ωστόσο, μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα του Μιλάνου βρίσκεται σε αναζήτηση ανθρώπου που θα καλύψει αυτόν τον ρόλο.

Ο βοηθός του Πιόλι βρέθηκε θετικός στο πρώτο τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε την Κυριακή (15/11) και το ίδιο αποτέλεσμα προέκυψε και από το τεστ που έκανε την Δευτέρα (16/11). Έτσι, οι Μιλανέζοι γνωστοποίησαν ότι ο Μουρέλι τίθεται και αυτός σε καραντίνα.

Η ανακοίνωση της Μίλαν:

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι ο Τζάκομο Μουρέλι , απομονωμένος από το Σάββατο μετά την επιβεβαίωση της θετικότητας του Στέφανο Πιόλι, ήταν ελαφρώς θετικός σε μια πρώτη εξέταση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, επιβεβαιώθηκε ως θετικός χθες σε μία δεύτερη εξέταση. Ο Μουρέλι τα πάει καλά και η καραντίνα στο σπίτι θα συνεχιστεί».