Και νέες μειώσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους αρχηγούς των τμημάτων της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να γίνουν και νέες μειώσεις.

Και νέες μειώσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης

Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας είναι πολύ μεγάλες και έχουν πλήξει κάθε τομέα της κοινωνίας. Το ποδόσφαιρο δεν έχει μείνει έξω από αυτή την ιστορία και μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ παίρνουν μέτρα προκειμένου να μπορέσουν να αντέξουν αυτή την κρίση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάθει μεγάλη ζημιά λόγω της πανδημίας και ήδη η διοίκηση της έχει προχωρήσει σε μειώσεις 10% των αθλητών της και ετοιμάζεται να κάνει κάτι ανάλογο και τώρα.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει κάνει πρόταση που αφορά στις ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τη Ρεάλ Μαδρίτης Castilla και τα ανώτερα στελέχη του συλλόγου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους αρχηγούς των τμημάτων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της μείωσης των εσόδων έχει ζημιά που φτάνει τα 190 εκατ. ευρώ. Με την πρώτη περικοπή που έγινε η Ρεάλ γλίτωσε 39 εκατ. ευρώ και έκλεισε τη σεζόν με κέρδος 200.000 ευρώ. Τώρα εάν οι παίκτες δεχτούν τη μείωση ύψους 15% θα εξοικονομηθούν 58 εκατ. ευρώ.