Ο Deadpool νέος ιδιοκτήτης της ουαλικής Ρέξαμ! (vid)

Ο Ράιαν Ρέινολντς, ο κινηματογραφικός Deadpool, αγόρασε την ουαλική Ρέξαμ!

Ο Deadpool νέος ιδιοκτήτης της ουαλικής Ρέξαμ! (vid)

Ο Ράιαν Ρέινολντς, ο κινηματογραφικός Deadpool, είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ουαλικής Ρέξαμ!

Ο Καναδοαμερικανός ηθοποιός είχε εκφράσει εδώ και καιρό να αγοράσει τη Ρέξαμ, μαζί με τον επίσης ηθοποιό, Ρομπ ΜακΕλχένεϊ. Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση και με την έγκριση του 98% των μελών – διότι πρόκειται για σωματείο λαϊκής βάσης – οι δύο καλλιτέχνες έγιναν οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας!

Βέβαια, εκκρεμούν δύο εγκρίσεις για να ολοκληρωθεί το deal. Μία από την Λίγκα και άλλη μία από την αγγλική ομοσπονδία, οι οποίες «σκανάρουν» κάθε υποψήφιο επενδυτή ο οποίος θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Ίσως σε καμία άλλη χώρα τα κριτήρια να μην είναι τόσο αυστηρά για κάποιον που θέλει να αγοράσει ομάδα.

Πάντως, ο Ρέινολντς απευθύνθηκε ήδη στους οπαδούς της Ρέξαμ με το… στυλ του Deadpool! Δεν είχε όμως τον πομπώδη λόγο του ήρωα της Marvel και διατήρησε χαμηλούς τόνους. «Είμαστε ταπεινοί και πιάνουμε δουλειά» σχολίασε ο Ρέινολντς στο τηλεοπτικό μήνυμά του.

Σε πρώτη φάση οι δύο ηθοποιοί θα επενδύσουν δύο εκατομμύρια λίρες στη Ρέξαμ. Το ουαλικό club είναι το τρίτο παλαιότερο στην Αγγλία και το πιο παλιό στην Ουαλία και απολαμβάνει σεβασμό. Όμως, έχει «κολλήσει» στις χαμηλές κατηγορίες και ψάχνει τον δρόμο προς την άνοδο.