Θετικός στον κορονοϊό και ο Λουίς Σουάρες - Χάνει Μπαρτσελόνα και Βραζιλία!

Ούτε ο Λουίς Σουάρες τη... γλίτωσε από τον κορονοϊό, έτσι δεν θα αγωνιστεί κόντρα σε Βραζιλία και Μπαρτσελόνα!

Θετικός στον κορονοϊό και ο Λουίς Σουάρες - Χάνει Μπαρτσελόνα και Βραζιλία!

Παραμονή του ντέρμπι των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 με τη Βραζιλία, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουρουγουάης έκανε γνωστό ότι ο Λουίς Σουάρες βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης θα χάσει τον αγώνα με την «Σελεσάο» που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης (01;00 ώρα Ελλάδας), καθώς και το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί στη La Liga με την Μπαρτσελόνα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Παρότι η ομοσπονδία της Ουρουγουάης είχε ενημερώσει τους «ροχιμπλάνκος» ότι όλοι οι παίκτες της που βρίσκονται στην εθνική ήταν αρνητικοί, αργά το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε το θετικό δείγμα του επιθετικού τους.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο ο Λουίς Σουάρες θα πρέπει να απομονωθεί τις επόμενες ημέρες και θα χάσει τους αγώνες με την Μπαρτσελόνα (Σάββατο 21/11), με τη Λοκομοτίβ Μόσχας στους ομίλους του Champions League την επόμενη εβδομάδα και θα είναι αμφίβολος για το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με τη Βαλένθια.

Τα νέα ήταν μία ψυχρολουσία για την Ατλέτικο, η οποία νωρίτερα είδε τους Χερέρα και Σάβιτς να επιστρέφουν πριν αγωνιστούν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Με το θετικό δείγμα του Σουάρες, η ομάδα της Μαδρίτης ξέμεινε από επιθετικούς ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα...