Χιμένες: «Με ήθελε η Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους, αλλά προτίμησα τη Γουλβς»

Ο επιθετικός της Γουλβς, Ραούλ Χιμένες σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γιουβέντους, αλλά εκείνος προτίμησε να μείνει στη Γουλβς.

Χιμένες: «Με ήθελε η Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους, αλλά προτίμησα τη Γουλβς»

Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα έχει κάνει στη σεζόν ο Ραούλ Χιμένες. Ο άσος της Γουλβς σε εννιά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε δηλώσεις του ο Μεξικανός επιθετικός των "λύκων" τόνισε ότι το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον τόσο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και από τη Γιουβέντους. Ο ίδιος, ωστόσο, προτίμησε να παραμείνει στη Γουλβς στην οποία έχει προσαρμοστεί και τα πηγαίνει περίφημα.

Ο Ραούλ Χιμένες αναλυτικά δήλωσε: «Ξύπνησα τη μια μέρα και με ήθελε η Γιουβέντους, ενώ την άλλη με ζήτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι τέτοιες προσεγγίσεις συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όμως δεν επετεύχθη ποτέ συμφωνία και είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα μου. Ποτέ δεν είναι λάθος να είσαι σε ένα μέρος που νιώθεις καλά.

Ξέρουν στην ομάδα πως είμαι άνθρωπος που δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Πάντα ζητώ περισσότερα. Δεν πήρα λοιπόν μεταγραφή το προηγούμενο καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον. Αν όμως συμβεί, θα πρέπει να είναι για το καλό το δικό μου, της τωρινής μου ομάδας και της ομάδας που θα πάω. Όμως ξαναλέω, αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στη Γουλβς. Μου αρέσει να νιώθω σημαντικός».