Πρόεδρος Ρίο Άβε: «Ο Ρέις αρνήθηκε πρόταση μεγαλύτερη από του Ολυμπιακού»

Σε μία σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος σχετικά με το θέμα του Ματέους Ρέις.

Πρόεδρος Ρίο Άβε: «Ο Ρέις αρνήθηκε πρόταση μεγαλύτερη από του Ολυμπιακού»

Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην απόκτηση του Ματέους Ρέις, ο οποίος αποτελούσε θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Η ιστορία με τον Βραζιλιάνο μπακ λίγο πολύ είναι γνωστή με τους Πειραιώτες να τα δίνουν όλα, αλλά να μην μπορούν να βγάλουν άκρη για να τον πάρουν.

Ο παίκτης βλέποντας τη Ρίο Άβε να μην έχει καμία διάθεση να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού έκανε την… επανάσταση του, την οποία πλήρωσε πολύ ακριβά. Πίεσε τη διοίκηση του πορτογαλικού κλαμπ να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό.

Έτσι η διοίκηση της Ρίο Άβε αποφάσισε να τον βάλει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και από τότε δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδια. Ο ποδοσφαιριστής ακόμη παραμένει στον… πάγο αν και το συμβόλαιο με τη Ρίο Άβε ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος με νέες του δηλώσεις προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον Ματέους Ρέις. Συγκεκριμένα όπως τόνισε μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα δέχτηκε πρόταση από μεγάλο κλαμπ της Ρωσίας.

«Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα είχε κλείσει, αλλά ήρθε πρόταση από μεγάλη ρωσική ομάδα. Μάλιστα του πρόσφεραν τα διπλάσια χρήματα από εκείνα που του είχε προσφέρει ο Ολυμπιακός. Αρχικά μου είπε ότι δέχτηκε την πρόταση, αλλά την επόμενη ημέρα αρνήθηκε», ανέφερε ο πρόεδρος της Ρίο Άβε. «Μου κοστίζει πολύ να δω έναν ποδοσφαιριστή να φεύγει και να μην εισπράττουμε τίποτα», σχολίασε και στη συνέχεια αναφερόμενος στον εκπρόσωπο του παίκτη τόνισε: «Είναι ένας αδύναμος επιχειρηματίας».