Λόβρεν: Έχει δίκιο ο Κρόος για αυτά που είπε για FIFA και UEFA...

Ο Ντέγιαν Λόβρεν δικαίωσε τα λεγόμενα του Τόνι Κρόος κι απέδωσε τους πολλούς τραυματισμούς στο έλλειμμα ξεκούρασης των παικτών και το πλεόνασμα αγώνων

Λόβρεν: Έχει δίκιο ο Κρόος για αυτά που είπε για FIFA και UEFA...

Κάτι ο τραυματισμός του πρώην συμπαίκτη του Τζο Γκόμες (που προστέθηκε σ' εκείνους των Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Αλεξάντερ-Άρνολντ) κάτι τα λεγόμενα του Τόνι Κρόος που τα έβαλε με τις ποδοσφαιρικές αρχές (σ. «μας έχουν κάνει μαριονέτες») ο Ντέγιαν Λόβρεν ξέσπασε διαδικτυακά.

Ο Κροάτης, διεθνής, στόπερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (και της Λίβερπουλ την προηγούμενη 6ετία) πήρε τα ...κουμάντα του Γερμανού διεθνή μέσου καταλογίζοντας ευθύνες στους ποδοσφαιρικούς ιθύνοντες για τους πολλούς τραυματισμούς αφού οι ομάδες δεν έκαναν προετοιμασία σωστά κι οι παίκτες δεν ξεκουράστηκαν, επαρκώς, μεταξύ των δύο σεζόν.

«Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί τραυματισμοί. Είναι απλό. Πάρα πολλά τα παιχνίδια, αδύνατο να ανακτάς τις δυνάμεις σου μετά από κάθε ματς, σε μία σεζόν που είναι πολύ παράξενη ελέω κορονοϊού.

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση (εγώ προσωπικά είχα οκτώ ημέρες να ξεκουραστώ), καθόλου προετοιμασία και ένα τρελό πρόγραμμα. Ο Τόνι Κρόος έχει δίκαιο σε αυτά που είπε όπως και πολλοί προπονητές που λένε τα ίδια ξανά και ξανά, αλλά ουδείς ακούει.

Οι άνθρωποι που γράφουν και αποφασίζουν για το πρόγραμμα των αγώνων οφείλουν να το ξανασκεφτούν», σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.