Το χειρότερο ξεκίνημα Ολλανδού εκλέκτορα από τον Φρανκ Ντε Μπουρ!

Ούτε στον τέταρτο αγώνα της με τον Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο κέρδισε η Εθνική Ολλανδίας, κάτι που δεν έχει προηγούμενο για νεοπροσληφθέντα εκλέκτορα των «οράνιε» συνιστώντας αρνητικό ρεκόρ!

Το χειρότερο ξεκίνημα Ολλανδού εκλέκτορα από τον Φρανκ Ντε Μπουρ!

Το γκολ του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού της Τέταρτης (11/11), με την Ισπανία, στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ, ναι μεν ισοφάρισε τους Ίβηρες στο τελικό 1-1, αποτρέποντας την ήττα αλλά όχι και το αρνητικό ρεκόρ του Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο της Εθνική Ολλανδίας.

Ο νεοπροσληφθείς (μετά την αποχώρηση του Κούμαν για την Μπαρτσελόνα) εκλέκτορας έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις ακόμα δεν έχει καταφέρει να γευθεί τη χαρά της νίκης.

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του κόντρα στο Μεξικό συνοδεύτηκε από εντός έδρας ήττα (0-1) και στη συνέχεια ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες κόντρα σε Βοσνία (0-0), Ιταλία (1-1) και με την Ισπανία (1-1).

Βάσει αυτών των αποτελεσμάτων, ο Ολλανδός έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα που είχε ποτέ οποιοσδήποτε προκάτοχός του, καθώς ποτέ δεν είχε προκύψει πρώτη τετράδα αγώνων χωρίς επιτυχές αποτέλεσμα.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει κύμα αμφισβήτησης εναντίον του στις Κάτω Χώρες, που παραλληλίζουν το ξεκίνημα του με την Κρίσταλ Πάλας (2017) όταν στις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις, όχι μόνο ηττήθηκε σε όλες, αλλά η ομάδα του δεν είχε καταφέρει να σκοράρει καν!

Μ' αποτέλεσμα να γίνει ο πλέον βραχύβιος μάνατζερ στα 93 χρόνια της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας!