Xειρουργήθηκε ο Τζο Γκόμες της Λίβερπουλ

Την πόρτα του χειρουργείου διέβη ο Τζο Γκόμες της Λίβερπουλ μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο σε προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας και θα χάσει «σημαντικό μέρος της σεζόν»

 Xειρουργήθηκε ο Τζο Γκόμες της Λίβερπουλ

Την επομένη του τραυματισμού του, στο γόνατο, κατά τη διάρκεια προπόνησης της Εθνικής Αγγλίας ο Τζο Γκόμες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία χαρακτηρίστηκε, σε ανακοίνωση της Λίβερπουλ, ως «επιτυχημένη».

Ωστόσο η πρωταθλήτρια Αγγλίας, στο ίδιο κείμενο, δεν προσδιορίζει το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας του, 23χρονου, διεθνούς αμυντικού, περιοριζόμενη σε μια γενικόλογη αναφορά ότι θα χάσει «σημαντικό μέρος της σεζόν».

Το ευχάριστο για τον παίκτη είναι ότι ο τωρινός τραυματισμός του δεν σχετίζεται μ' εκείνον του 2015 στους χιαστούς, αλλά στον τένοντα του γονάτου.

Ωστόσο ο τραυματισμός του Γκόμες έρχεται να προστεθεί στα πολλά προβλήματα της ομάδας του Κλοπ ειδικά στη γραμμή της οπισθοφυλακής, αφού ο Φαν Ντάικ τέθηκε-νοκ άουτ στο ντέρμπι με την Έβερτον (χάνει όλη τη σεζόν), ο Φαμπίνιο (που αναπλήρωσε τον Ολλανδό αρχικά στο κέντρο της άμυνας) χτύπησε στο ματς με την Μίντιλαντ (20 ημέρες εκτός) και ο Αλεξάντερ-Άρνολντ αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι (ένα μήνα εκτός).